Ontdek de mogelijkheden van uw deelname

Goed Gevoel Ladies Fair FORMULES

 

Goed Gevoel Ladies Fair gaat niet door in 2020.

 

 

Goed Gevoel Ladies Fair werkt met verschillende formules voor standhouders. Van tijdsbesparende en budgetvriendelijke formules tot activerende en all-in formules. Ben je ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Stuur dan een mailtje naar info@goedgevoelladiesfair.be
We helpen u graag in het maken van de beste keuze voor u en uw merk. 

Direct verkopen kan!

De Goed Gevoel Ladies Fair is voor de meeste vrouwen hét shopping event bij uitstek. U mag dus heel zeker direct ter plaatse verkopen. Denk er misschien wel nog even aan dat vandaag niet iedereen altijd zoveel cash bij zich heeft; een bankkaartterminal op de stand is dus zeker geen overbodige luxe. Mocht u er zelf niet over beschikken, bestel er dan eentje bij de organisatie van de Goed Gevoel Ladies Fair.

Werk aan uw naamsbekendheid!

Het grootste bereik bij onze vrouwelijke bezoekers behaalt u wanneer u dit op een interactieve manier aanpakt. Proeven, uittesten, proberen, ruiken en zich laten adviseren. Dat wordt door onze vrouwen ontzettend geapprecieerd.

Organiseer een workshop

Bovendien kan u ook overwegen om een workshop te organiseren tijdens het event. Op die manier bent u niet enkel op uw stand, maar ook in één van de belevingszones present.
Verder bieden wij verschillende pakketten aan die zowel een standoppervlakte als advertenties en redactionele aandacht omhelzen. Helemaal ideaal als u voornamelijk aan doelgerichte branding geïnteresseerd bent. Mocht u hierover meer willen weten, neem dan gerust contact op, wij helpen u graag bij het ontwikkelen van een sterke marketing tool.

De Goed Gevoel Ladies Fair gaat er prat op dat ze - veel meer dan andere organisatoren - haar exposanten in de kijker zet.

Als standhouder genieten van extra media-aandacht

Als reguliere standhouder ontvangt u een exclusieve vermelding op www.goedgevoelladiesfair.be. Die vermelding gaat verder dan louter de contactgegevens van uw bedrijf. U kan ons immers een korte voorstelling en wat leuk beeldmateriaal van uw producten doorsturen, en wij zetten dat voor u allemaal mooi online.

Heeft u een facebookpagina, pinterestborden of bent u een fervente twitteraar? Volg dan zeker onze pagina's! Wij kijken regelmatig of we inspirerende items met onze "vrienden" kunnen delen en zetten u zo nog eens extra in de spotlights.

Tijdens de drie dagen van het event stellen wij een attractief en handig beursplan ter beschikking aan onze bezoekers. Bezoekers vinden zo snel de weg naar uw stand. Afhankelijk van de beschikbaarheid kan u hier ook tegen kostprijs een extra advertentie verwerven. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Organiseert u een waardevolle wedstrijd of wilt u uw bezoekers met een extra cadeautje in de watten leggen? Vertel het ons en wij vertellen het dan voort via onze doelgerichte en inhoudelijk sterke mailings naar meer dan 130.000 e-mailadressen van geïnteresseerde consumenten.

Algemene Voorwaarden

Contactpersonen

Goed Gevoel Ladies Fair team


"Het leven is niet perfect ...maar je outfit kan dat wel zijn! "

Goed Gevoel Magzine
Web design en development by Lavagraphics