Waarom u erbij moet zijn...

Waarom deelnemen aan de Goed Gevoel Ladies Fair?

 

Goed Gevoel Ladies Fair gaat niet door in 2020.

 

Vrouwen zijn voor niet minder dan 70% tot 80% van alle aankoopbeslissingen verantwoordelijk.

De Goed Gevoel Ladies Fair is hét event voor elke vrouw. Vrouwen zijn voor niet minder dan 70% tot 80% van alle aankoopbeslissingen verantwoordelijk. We spreken hier voor alle duidelijkheid niet louter over de aanbestedingen van gezinnen, maar ook over aanbestedingen van bedrijven, overheden, ziekenhuizen enz.

Uw product, dienst of merk voorstellen aan een vrouwelijk publiek heeft dus zo zijn voordelen. Immers, kan u één vrouw van uw product overtuigen, dan kan u zeker zijn dat ze binnen de kortste tijd haar hele netwerk van facebookvrienden, over sportclubmaatjes tot collega's mee over de streep trekt. Een tevreden vrouw is wel degelijk goud waard!

Is de Goed Gevoel Ladies Fair ook voor mij interessant?

De Goed Gevoel Ladies Fair omhelst vier grote thema's die allemaal te maken hebben met de leefwereld van de hedendaagse vrouw. Als u zich in één van die thema's herkent, dan bent u bij ons heel zeker aan het juiste adres.

Voel je gezond

Ook volgende editie blijven we op onze Goed Gevoel Ladies Fair de nadruk leggen op gezonde ‘feelgood’ producten. Sterker nog, we wijden er nu zelfs een volledige themazone aan! U bent er als exposant van harte welkom met gezonde voedingsproducten, biologische en ecologische producten, nutricosmetics, een sport- en wellnessaanbod, kortom met alles wat onze bezoeksters fit, gezond en gelukkig houdt!

Voel je thuis

Ongetwijfeld de meest gezellige themazone op de Goed Gevoel Ladies Fair! Hier creëren we samen met onze exposanten een warm thuisgevoel. Dit kan heel breed gaan; van woon- en tuindecoratie over kleur- en interieuradvies, tot alles wat je nodig hebt om thuis lekker te experimenteren in de keuken. Inspireer onze bezoeksters om na de beurs thuis vrienden en familie te imponeren met hun nieuwste aankopen. En ook de kids vergeten we niet natuurlijk!

Voel je mooi

Hier maken onze ladies kennis met uw make-up, huidverzorgingsproducten, anti-aging therapieën of manicure- en haarproducten. In deze levendige themazone laten ze zich door u adviseren op gebied van kleur en personal styling en shoppen ze uw handtassen, juwelen, fashion en hippe accessoires. U zorgt ervoor dat onze bezoeksters achteraf stralend terug naar huis gaan én honderduit vertellen over welke producten en merken hen die prachtige nieuwe look bezorgd hebben!

Voel je geïnspireerd

Inspireer onze ladies met coaching sessies, yoga of carrièreadvies. Verras hen met uw aanbod aan reizen, citytrips, uitstapjes, opleidingen en cursussen. In deze themazone ontdekken onze bezoeksters bij u ook alles om creatief aan de slag te gaan, of proeven ze van het activiteitenaanbod van uw vereniging.

Heeft u een webshop? In onze webshop corner gaan onze bezoeksters op zoek naar unieke hebbedingen, juweeltjes, accessoires, interieurspulletjes, enz.

"Dat ik mooie kleren draag, betekent niet dat ik rijk ben. Het betekent dat ik financieel gezien niet altijd goede beslissingen neem. "

Goed Gevoel Magzine
Web design en development by Lavagraphics