FAQ

Hieronder vind je de veel gestelde vragen over de Goed Gevoel Ladies Fair. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met ons op via info@goedgevoelladiesfair.be.

Waar is de Goed Gevoel Ladies Fair?
De Goed Gevoel Ladies Fair vindt dit jaar opnieuws plaats in Flanders Expo te Gent, Maaltekouter 1.

Hoe kan ik de beurs bereiken?
Openbaar vervoer 
Je wil graag met het openbaar vervoer naar de Goed Gevoel Ladies Fair? Uitstekend idee! Plan gewoon je reis tot aan het treinstation Gent Sint-Pieters. Wist je dat je op zaterdag en zondag gebruik kan maken van een voordelig weekendbiljet? Aan het station neemt u tramlijn 1, Flanders Expo is de eindhalte en stopt direct voor Hal 1 waar u meteen de ingang naar de Goed Gevoel Ladies Fair kan vinden. Van het station tot aan de expohallen ben je hoogstens een achttal minuutjes onderweg en omdat tramlijn 1 zowat om de 10 minuten vertrekt, hoef je dus nooit lang te wachten. Liever met de fiets? Dan kan je ook gebruik maken van een coole blue-bike! Je vindt de blauwe fietsen direct aan het station.
Route berekenen 

Met de wagen
Flanders Expo is makkelijk te bereiken met de wagen en ligt direct aan de afrit 14 van de E40 tussen Brussel en Oostende.
Flanders Expo beschikt over een grote bezoekersparkeerplaats (4500 voertuigen). Een parkingticket koop je niet op de parkeerplaats, maar in de inkom van Hal 1, dus daar waar de Goed Gevoel Ladies Fair plaatsvindt. Voor meer details over parkeren (en gratis parkeerplaatsen voor mensen met een beperking) kan je terecht op de Flanders Expo website!

Wat zijn de openingstijden?
Goed Gevoel Ladies Fair 2018 vindt plaats van vrijdag 29 tot en met zondag 31 maart 2019 in Flanders Expo Gent. De openingstijden zijn:
Vrijdag 29/03: 11u00 tot 20u00
Zaterdag 30/03: 10u00 tot 18u00
Zondag 31/03: 10u00 tot 18u00

Hoeveel kost een ticket?
Een toegangskaart tot de beurs kost €15 aan de kassa. Koop je jouw ticket vooraf online, dan betaal je €13. Met de kortingscode die je in jouw Goed Gevoel magazine terugvindt betaal je €10 aan de kassa en online. Voor €25 krijg je 2 toegangstickets + 3 maanden Goed Gevoel in jouw postbus. Per ticket komt er een transactiekost van € 0,50 bij.
 

Zijn er groepstickets beschikbaar?
Je kan geen groepstickets aankopen. Voor elke bezoeker moet er dus apart een ticket besteld worden, er staat geen maximum op het aantal te bestellen tickets.

Tot wanneer kunnen tickets besteld worden?
Online tickets kunnen tot 31 maart besteld worden. Aan de kassa kan je tickets kopen op 29, 30 en 31 maart 2019.

Ik bestelde mijn ticket, wat nu?
Een online ticket word je bezorgd via mail. Deze mail is ook de enige bevestiging van je inschrijving die je ontvangt. Indien je de mail niet onmiddellijk terugvindt in je mailbox, check dan eerst je map met ongewenste e-mail.
Vergeet je online ticket niet af te printen of bewaar ze op je smartphone en neem ze mee naar de Goed Gevoel Ladies Fair.
Heb je vragen over je boeking, neem dan contact op met tickets@goedgevoelladiesfair.be, we helpen je graag verder. 

Zijn de tickets beveiligd tegen namaak?
Elk ticket bevat verschillende beveiligingselementen. Aan onze onthaalbalie wordt je ticket gescand en elektronisch op echtheid getest. Het namaken of kopiëren van tickets is niet mogelijk en bovendien verboden. 
Ik kan er door omstandigheden niet meer bij zijn, mag iemand anders mijn ticket gebruiken (het ticket dat op naam staat)?
De tickets worden gescand d.m.v. barcode, niet op naam. Als je dus niet aanwezig kan zijn, dan mag iemand anders in jouw plaats gaan. Hopelijk zien we jou de volgende keer wel terug!

Kan ik mijn tickets annuleren (terugbetaling)? 
Gekochte tickets voor Goed Gevoel Ladies Fair zijn niet inwisselbaar, deze worden dus niet terugbetaald, noch omgeruild voor een ander moment.

Is de locatie toegankelijk voor rolstoelgebruikers?
Rolstoelgebruikers kunnen probleemloos overal binnen. Er zijn geen rolstoelen beschikbaar voor verhuur. Aangepaste en gratis parkeerplaatsen zijn voorzien op parking 4 en parking 7.

Kan ik ter plaatse iets eten en/of drinken?
Zeker en vast, verspreid over de hele beurs zijn verschillende cateringpunten aanwezig.

Is er een betaalautomaat aanwezig?
In Flanders Expo Gent is een betaalautomaat aanwezig. Bij een aantal standhouders is het mogelijk met bancontact te betalen, maar het is verstandig om vooraf voldoende contant geld bij je te hebben. 

Is er een vestiaire aanwezig? 
Heb je zware tassen of wil je niet de hele dag met je tassen rondlopen? De medewerk(st)er van de vestiaire neemt de jas(sen) en tas(sen) graag in bewaring. Kosten: €2/jas en €2/tas. Het is niet toegestaan om achter de balie te komen. Goed Gevoel is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of schade aan persoonlijke bezittingen. 

Mag mijn huisdier mee naar de beurs?
Huisdieren zijn niet toegelaten in Flanders Expo Gent. Enkel geleidehonden van personen met een beperking mogen binnen.

Hoe ontvang ik de Goed Gevoel goodiebag? 
Alvorens je de beurs verlaat kan je jouw gratis goodiebag ophalen aan de goodiebagstand. Wij raden aan de goodiebag af te halen na je bezoek aan de beurs, dit omdat de goodiebag zwaar kan wegen en product(en) kan bevatten die koel bewaard moeten worden. 

Waar kan ik informatie vragen tijdens de Goed Gevoel Ladies Fair?
Bij de Informatiebalie staan medewerkers van het Goed Gevoel Informatiecentrum klaar om alle vragen te beantwoorden. Je kunt hier tevens terecht voor het melden en afgeven van gevonden voorwerpen. De Informatiebalie is tot sluitingstijd geopend.

Mag mijn kind mee?
Kinderen zijn welkom, maar er zijn geen speciale activiteiten voor kinderen. Voor kinderen geldt de normale toegangsprijs vanaf 12 jaar. Voor kinderen onder 12 jaar is de toegang gratis.

Kan ik me ergens opfrissen?
Er zijn meerdere toiletgelegenheden. Een bezoek aan het toilet is betalend. 

Mag ik roken?
Roken in het beurscomplex is niet toegestaan.

Hoe weet ik of en wanneer mijn favoriete coach optreedt op het grote podium en/of wanneer mijn workshop plaatsvindt?
Het programma van coaches en workshops staat op onze website onder de button ‘Programma’. De optredens van coaches zijn overigens altijd onder voorbehoud.

Ik heb iets gekocht bij een stand, maar het product is kapot. Wat nu?
Via goedgevoelladiesfair.be kun je de lijst van standhouders bekijken. Je kunt dan contact opnemen met de standhouder met wie de koop is gesloten. Goed Gevoel is niet verantwoordelijk voor ondeugdelijke aankopen, we verwijzen je hiervoor naar de standhouder.

Waar kan ik terecht voor gevonden voorwerpen?
Tijdens Goed Gevoel Ladies Fair kun je terecht bij de Informatiebalie. Na afloop van de beurs proberen we alle gevonden voorwerpen aan de rechtmatige eigenaar terug te geven. Waardevolle voorwerpen (portefeuille, identiteitskaart, bankkaart, telefoons…) worden achteraf aan de politie van Gent overhandigd. Uiteraard blijft het zaak om tijdens Goed Gevoel Ladies Fair je eigendommen goed in de gaten te houden. Laat tassen niet onbeheerd staan, maar geef deze af bij de vestiaire. Goed Gevoel is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of schade aan persoonlijke bezittingen. 

Waar kan ik me inschrijven voor de workshops?
Ook dit jaar zijn er weer veel workshops tijdens Goed Gevoel Ladies Fair. Voor de meeste workshops is inschrijven vereist. Inschrijven kan via goedgevoelladiesfair.be vanaf begin maart, hou hiervoor jouw ordernummer (zie ticket) bij de hand. 

Slechts een deel van de plaatsen wordt online vrijgegeven. Dus ook op de dag zelf kan je je inschrijven bij de inschrijfbalie. Inschrijfmomenten worden later gecommuniceerd. Per persoon kun je je voor 3 workshops inschrijven en vol is vol! Helaas is het onmogelijk om iedereen een plaatsje te garanderen, maar er zijn ook workshops, demonstraties en schoonheidsbehandelingen waarvoor je je niet hoeft in te schrijven. Deze worden doorlopend gegeven, dus je kunt gewoon wachten tot er een plaatsje vrijkomt of tot de volgende sessie begint.

Is er een EHBO aanwezig?
Voor (kleine) ongelukjes en andere ongemakken is er een EHBO-post bij de hoofdingang van Flanders Expo.

Is er wifi?
Er is wifi aanwezig in Flanders Expo Gent 

Zijn rugzakken/handtassen toegelaten?
Rugzakken en handtassen zijn toegelaten, maar ze kunnen wel gecontroleerd worden aan de ingang.

Mag ik een boodschappentrolley meenemen?
Wij willen je vragen het gebruik van boodschappentrolleys zo veel mogelijk te beperken, zodat andere bezoekers hier geen hinder van ondervinden. Op Goed Gevoel Ladies Fair is een vestiaire waar je (zware) tassen voor € 2,- in bewaring kunt geven.

Staat je vraag er niet tussen?
Mail naar info@goedgevoelladiesfair.be

"Hoe ga ik om met stress?"...."Ik boek vliegtuigtickets! "

Goed Gevoel Magzine
Web design en development by Lavagraphics