Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

Nieuwsoverzicht

  

Bedankt voor de gezellige drukte, ladies!

• 14-04-2019 in Beursnieuws

De Goed Gevoel Ladies Fair ligt ondertussen al een paar dagen achter ons. Samen met onze exposanten, Goed Gevoel magazine en Ons maakten jullie er opnieuw een meer dan geslaagde editie van.

  

Prikkels, verplichtingen, verlangens,...

• 28-03-2019 in Beursnieuws

 ... Soms heb je even een moment van rust nodig om wat ademruimte te krijgen. Dat is ook waar Veerle Dobbelaere over komt spreken op 29/03: het gevaar van jezelf te verliezen in de ratrace die het dagelijks leven is. Bij andere sessies zal ze het o.a. hebben over geluk en welzijn. Hoe je daar beter en meer kan in investeren aan de hand van praktische tips en eenvoudige oefeningen.

  

Over de liefde...

• 28-03-2019 in Beursnieuws


Dat je met je partner een beetje uit elkaar groeit doorheen de jaren is niet uitzondelijk. Dat je naar elkaar toe groeit, is juist wat je wil bereiken! Of dat nu met een nieuwe partner is of de persoon waarmee je al jaren samen bent. Rika Ponnet is seksuologe en relatiebemiddelaar en geeft je graag mee hoe je de liefde vindt en bevordert.

  

Naar welke van onze sprekers kijk jij het meeste uit?

• 28-03-2019 in Beursnieuws

  

Wat dat frisse biertje van vorig jaar op de Ladies Fair ook alweer was? Ferm Fien!

• 21-03-2019 in Beursnieuws

Zot van vlierbloesem? Sla op de Goed Gevoel Ladies Fair een 'Ferm Fien' aan de haak, een exclusief vlierbloesembiertje van KVLV, vrouwen met vaart!

  

Workshops volzet? Niets is minder waar!

• 21-03-2019 in Beursnieuws

Voor alle workshops is de helft van de plaatsen zeker nog beschikbaar. Is de workshop van jouw keuze online reeds volzet? Kom dan tijdens de beursdagen naar het workshops-infopunt en steek toch nog heel wat op tijdens je favoriete sessie!

  

Meer dan 165 standhouders verwelkomen jou en je vriendinnen

• 12-03-2019 in Beursnieuws

Zoek jouw favoriete standhouder online! Vanaf nu kan krijg je een overzicht van al onze standhouders op onze site. Neem een kijkje bij PROGRAMMA of klik hier en maak kennis met de meer dan 165 standhouders.

  

De Goed Gevoel Ladies Fair TV-spot

• 12-03-2019 in Beursnieuws

Hey Ladies! Op 29, 30 en 31 maart is het opnieuw "Us-time"! Afspraak dus op Flanders Expo! Met shoppen, proeven, geïnspireerd worden en heel wat meer op het programma. Tot dan!

  

Laat je coachen door Jani, Sandra, Martine, ...

• 12-03-2019 in Beursnieuws

Goed Gevoel magazine zorgt voor enkele topsprekers en workshops. 

  

Joepie! Reserveren voor de workshops kan vanaf nu

• 01-03-2019 in Beursnieuws

Het inschrijven voor de workshops is gestart! Kookdemonstraties, make-up en haarstyling, lezingen over well-being en work-life balance, maak je eigen juweel of totebag,... Er is zoveel te doen op de Goed Gevoel Ladies Fair dat er zeker wel iets zal tussen zitten dat écht iets voor jou en je vriendinnen is. Wees er snel!   Meteen naar de workshops

  

'Save the date'... voor het ultieme geniet-moment voor jou en jouw vriendinnen!

• 24-02-2019 in Beursnieuws

Staat 29, 30 en 31 maart 2019 al met fluo in je agenda? Zo nee, dan is het nu de moment om dat te doen. Je kan dan drie dagen samen genieten van shoppen, beautybehandelingen, een wijntje of een fruitige gin op een terras, lekker eten en de nieuwste trends spotten. Zien jullie het al voor jullie? Noteer de data in je agenda, spreek af met je vriendinnen en kom ons ontdekken! 

  

Vergeet je goodiebag niet!

• 24-02-2019 in Beursnieuws

We houden ervan om jou te verwennen, ook als jouw dagje Goed Gevoel Ladies Fair erop zit! Elke bezoek(st)er krijgt bij het verlaten van de beurs een goedgevulde goodiebag mee naar huis, boordevol ‘full size’ producten. Om thuis gewoon verder te genieten!

  

Kom mee feesten op de Goed Gevoel Plaza

• 24-02-2019 in Beursnieuws

De Goed Gevoel Plaza vormt het bruisende hart van de Goed Gevoel Ladies Fair! Je kan er samen met je vriendinnen genieten van een glaasje bubbels of verfrissende ijsthee en kan er deelnemen aan verschillende workshops. Wat dacht je bijvoorbeeld van een 'make up-beleving' van Jane Iredale, of een meet & greet met de Goed Gevoel redactie?

  

10 REDENEN WAAROM JE NAAR DE GOED GEVOEL LADIES FAIR MOET KOMEN!

• 18-02-2019 in Beursnieuws

1. Via een online dagticket voor slechts € 13 heb je een goed gevuld dagje Goed Gevoel met shopping, proeverij, beautysalons, modeshows, food en inspirerende workshops 2. Het is dé plaats om jezelf volledig in lentesfeer onder te dompelen 3. Je krijgt handige tips en ontmoet coaches zoals fashiongoeroe Jani Kazaltzis, voedingsdeskundige Sandra Bekkari, seksuologe Goedele Liekens,...

  

Geen parkeerstress

• 12-02-2019 in Beursnieuws

Parkeerstress om naar de Goed Gevoel Ladies Fair te komen? Dat is voor niets nodig! Flanders Expo beschikt over een grote bezoekersparkeerplaats waar je voor het speciale evenemententarief van €5 een hele dag gebruik van mag maken.

  

Met z'n 2 naar de beurs? Extra voordelig!

• 23-01-2019 in Beursnieuws

Verras je vriendin, mama, buurvrouw, zus of dochter met een uitstapje naar Goed Gevoel Ladies Fair en beleef samen een topdag. Koop nu jouw duoticket aan voordelig tarief en geniet 3 maanden lang van gratis Goed Gevoel in jouw bus!

  

Shoppen en ontdekken à volonté

• 23-01-2019 in Beursnieuws

Op de Goed Gevoel Ladies Fair verveel je je geen seconde. Start je dag met een kopje koffie van Koffie Kan, snuister langs de vele gezellige standjes, proef nieuwigheden en shop leuke gadgets. 

  

Genieten en ontdekken

• 23-01-2019 in Beursnieuws

Tijdens de beurs snuister je een hele dag lang door vele gezellige standjes. Zij brengen voor jou leuke verrassingen en ontdekkingen mee. Ook de vele workshops en demonstraties zorgen voor een heerlijk goed gevuld dagje Goed Gevoel! It’s going to be FUN!

  

De Lente begint op 29 maart volgend jaar

• 22-11-2018 in Beursnieuws

De winter is nog niet begonnen en we kijken al naar de lente! Op Goed Gevoel Ladies Fair kom je alvast helemaal in de sfeer.

  

Joepie! Tickets zijn vanaf nu beschikbaar

• 22-11-2018 in Beursnieuws

Bestel nu je tickets online en ontvang 2 euro korting*.

  

Break the habit!

• 20-11-2018 in Beursnieuws

Hoe lang is het geleden dat jij nog eens iets deed voor de allereerste keer? Samen met Goed Gevoel gaan we op naar een leuker, mooier en gezonder leven!

Ontvang de Goed Gevoel Ladies Fair nieuwsbrief

Bezorg ons jouw emailadres en we bezorgen je vanaf nu de Ladies Fair newsletter.

"De toekomst kan mooier opbloeien dan het verleden! "

George Sand, Franse schrijfster
Web design en development by Lavagraphics