Over Goed Gevoel Ladies Fair

Samen naar een dagje Goed Gevoel Goed Gevoel Ladies Fair gaat niet door in 2020.

 

De Goed Gevoel Ladies Fair omhelst vier grote thema's die allemaal te maken hebben met jouw leefwereld.

Voel je gezond

Ook volgende editie blijven we op onze Goed Gevoel Ladies Fair de nadruk leggen op gezonde ‘feelgood’ producten. Sterker nog, we wijden er nu zelfs een volledige themazone aan! Je vindt er gezonde voedingsproducten, biologische en ecologische producten, nutricosmetics, een sport- en wellnessaanbod, kortom met alles wat jou fit, gezond en gelukkig houdt!

Voel je thuis

Ongetwijfeld de meest gezellige themazone op de Goed Gevoel Ladies Fair! Hier creëren we samen met onze exposanten een warm thuisgevoel. Van woon- en tuindecoratie over kleur- en interieuradvies, tot alles wat je nodig hebt om thuis lekker te experimenteren in de keuken. Imponeer na je beursbezoek thuis vrienden en familie met je nieuwste aankopen. En ook de kids vergeten we niet natuurlijk!

Voel je mooi

Ladies, maak kennis met make-up, huidverzorgingsproducten, anti-aging therapieën of manicure- en haarproducten. In deze levendige themazone word je geadviseeerd op gebied van kleur en personal styling. Je ontdekt er handtassen, juwelen, fashion en hippe accessoires. Je gaat stralend terug naar huis!

Voel je geïnspireerd

Coaching sessies, yoga of carrièreadvies! Hier vind je een aanbod aan reizen, citytrips, uitstapjes, opleidingen en cursussen. Ontdek alles om creatief aan de slag te gaan, proef van het activiteitenaanbod.

" Als je iets in de solden koopt, heb je eigenlijk geld verdiend ...toch? "

Goed Gevoel Magzine
Web design en development by Lavagraphics